Rahsia Usahawan Kerajan Terbongkar!


Pernahkah anda terfikir untuk tidak usik langsung gaji bulanan kerja kerajaan anda kerana anda ada pendapatan sampingan TETAP sehingga RM10,800 sebulan? Sekarang anda tak perlu fikir kerana saya akan bagitahu cerita sebenar...

Dari Meja Usahawan Kerajaan
Tarikh :
Sabtu, April 16, 2011
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda,
Jika anda sedang mencari satu model perniagaan yang boleh diusahakan tanpa mengganggu pekerjaan anda, saya boleh katakan anda telah sampai di tempat yang betul. Saya mohon agar anda meminjamkan masa selama 5 minit sahaja untuk saya terangkan satu kaedah atau lebih dikenali sebagai ‘proven system’ dimana ia berkemungkinan besar dapat menyelesaikan masalah kewangan anda mulai hari ini! 

Dan berita baik di sini ialah...

Anda Tidak Perlu Berhenti Kerja Dan Merisikokan Masa Depan Anda Untuk Menjalankan Perniagaan Anda Sendiri Dan Menjana Pendapatan Sampingan Yang Lumayan Sehingga 5 Angka Setiap Bulan!

Saya faham bunyinya agak ‘hype’ dan ‘too good to be true’...
Saya juga tidak minta anda percayakan pada saya terlebih dahulu sebelum anda sendiri meniliti dan nilai sendiri keberkesanan kaedah ini.

Jadi, mari kita sama-sama selami rahsia yang akan saya bongkarkan melalui laman web ini.
Tetapi sebelum itu mari kita selami satu fakta di mana...

FAKTA! Masalah Kewangan Tidak Akan Selesai Selagi Anda Tidak Bertindak Untuk Melakukan Sesuatu.

Mungkin anda hari ini sudah mempunyai pekerjaan di sektor kerajaan dan peroleh gaji sekurang-kurangnya RM1 hingga 4 ribu sebulan. – Tahniah saya ucapkan.

Tetapi...

Tahukah anda dalam jangka masa yang sama juga pekerja-pekerja kerajaan (anda mungkin salah seorang daripadanya) menghadapi pelbagai masalah kewangan kritikal yang melanda dalam kehidupan mereka setiap hari? 

Antaranya ialah:
 • Selalu tidak cukup duit untuk membeli barangan keperluan harian dan belanja anak.
 • Pening kepala untuk bayar duit sewa rumah, kereta, dan banyak lagi.
 • Melunaskan hutang-hutang kad kredit dan pinjaman peribadi Bank Rakyat dan sebagainya.
 • Menyelesaikan pinjaman PTPTN dan...
 • Banyak lagi!!! (Anda sendiri boleh senaraikan di bawah jika anda mahu)
Saya tidak pasti anda berada dalam golongan masalah yang mana satu berdasarkan senarai masalah di atas.
Namun saya ada satu nasihat yang amat penting untuk anda...
Itupun jika anda betul-betul SERIUS untuk mengubah perjalanan kewangan anda mulai hari ini.

Gaji Pekerjaan Anda Hari Ini Tidak Sepatutnya Mengalir Ke Jalan Yang Salah!

Ramai pekerja kerajaan yang mengeluh kerana mereka tidak cukup duit pada setiap akhir bulan tetapi mereka tetap melakukan perkara yang sama.
Terus mengeluh dan terus mengadu...

Apa yang menarik ialah mereka tidak sesekali melihat peluang yang ada disekeliling mereka kerana terlampau ‘asyik’ menyalahkan orang lain. Sedangkan peluang tersebut begitu mudah untuk mereka 'grab'
Izin saya bantu anda membongkarkan secebis daripada rahsia tersebut.

Kebanyakkan mereka yang menghadapi masalah kewangan ialah mereka yang:
 • Tidak mempunyai ilmu untuk menguruskan kewangan.
 • Membelanjakan duit ke bahagian yang tidak sepatutnya (Beli kereta mewah, rumah besar dan sebagainya) tanpa memikirkan akibatnya.
 • Seronok berhutang (Lebih-lebih lagi jika anda mempunyai kad kredit ‘PLATINUM’)
 • Hanya tahu berbelanja, tetapi tidak pernah memikirkan tentang pelaburan yang memberikan keuntungan.
 • Tidak mencari ALTERNATIF untuk menjana pendapatan sampingan – Memulakan Perniagaan!
Buat pengetahuan anda, jalan yang terbaik untuk menyelesaikan masalah kesempitan wang adalah dengan memulakan perniagaan sampingan!

Namun Begitu, 97% Pekerja Kerajaan Gagal Memulakan Perniagaan Dari Rumah Walaupun Menggunakan Modal Yang Rendah!

Saya yakin anda pernah mendengar dan melihat rakan-rakan sekerja anda memulakan perniagaan secara kecil-kecilan.

Ya... Niat mereka baik kerana mahu menjana pendapatan sampingan bagi menyara kehidupan mereka.
Dalam masa yang sama, mereka mahu mencapai matlamat bebas kewangan dan tidak mahu lagi dibelenggu hutang keliling pinggang.

Namun hanya segelintir sahaja yang mampu merealisasikan impian mereka dan kebanyakkannya jatuh tersungkur!

Apa yang menyedihkan ialah mereka terus menyalahkan situasi dan kembali semula ke dalam ‘zon selesa’...
Walaupun kita sendiri sudah sedia tahu bahawa ‘zon selesa’ itu bukanlah selesa seperti yang dibayangkan.

Akhirnya... Hidup mereka terus dihimpit masalah kewangan sekali lagi dan lagi.
Saya tidak kata anda akan gagal apabila memulakan perniagaan.

Tetapi apa yang anda perlu tahu ialah...

Kebanyakkan Usahawan Gagal Kerana Mereka Tidak Tahu Strategi Untuk Berniaga Serta Tidak Mempunyai Model Usahawan Yang Boleh Dicontohi!

Mengapa perlu melawan arus jika hari ini anda mempunyai pilihan untuk mencontohi usahawan-usahawan yang telah berjaya dalam bidang yang sama seperti anda?

Ingat... Untuk mempercepatkan proses kejayaan, kita tidak perlu gagal banyak kali.

Tetapi kita perlu bijak meniru kejayaan orang lain.

Dengan itu, anda bukan sahaja berjaya 'copy' segala tingkah laku usahawan cemerlang.

Dalam masa yang sama anda sedang membina empayar perniagaan anda ke satu tahap yang lebih tinggi seterusnya merealisasikan impian anda untuk mencapai matlamat kebebasan kewangan dan tanpa perlu langsung merisikokan masa depan dan kerjaya anda sekarang!

Persoalannya sekarang... Adakah panduan duplikasi usahawan ini wujud dalam pasaran tempatan?

Inilah yang saya ingin tawarkan kepada anda... (DAN TAWARAN INI ADALAH TERHAD!)

Bagaimana Jika Hari Ini Anda Dihidangkan Sebuah Panduan ‘Blueprint’ dan Strategi Yang Padat Untuk Memulakan Perniagaan Sampingan Dari Pejabat Tanpa Mengganggu Waktu Kerja (9 pagi hingga 5 petang)???

Memperkenalkan Ebook Usahawan Kerajaan..


Sebenarnya memang sukar untuk saya hubungi dan dapatkan maklumat-maklumat sulit ‘Usahawan Kerajaan’ ini kerana kebanyakkan daripada mereka tidak mahu menonjolkan diri.

Dalam masa yang sama, mereka tidak mahu punca pendapatan lumayan mereka dirampas oleh anda.

Bayangkan, mereka sudah berjaya menjana pendapatan sebanyak 5 angka setiap bulan dan terus bekerja dalam sektor kerajaan ketika anda sedang membaca isi kandungan laman web ini.

Bukankah ia adalah satu tindakan gila dan merugikan jika mereka bongkarkan rahsia-rahsia perniagaan mereka?

Namun begitu, saya berjaya meyakinkan usahawan-usahawan kerajaan ini untuk berkongsi strategi dan model perniagaan yang mereka jalankan selama ini supaya anda dapat meniru 100% apa yang mereka lakukan.

Selepas itu... Apa yang harus anda lakukan?

Nikmatilah kejayaan menjadi salah seorang seorang ‘Usahawan Kerajaan’ tanpa perlu berhenti kerja dan mempunyai 2 cabang pendapatan yang lumayan!

Jadi menerusi Ebook Usahawan Kerajaan ini, anda akan mempelajari:

 • 14 modul bisnes terperinci yang tidak akan mengganggu kerja pejabat anda dalam masa yang sama menghasilkan pendapatan lumayan sehingga RM10,800 setiap bulan! 
 • Tips dan strategi padat bagi setiap modul perniagaan untuk anda melipatgandakan keuntungan bisnes anda dengan mudah, cepat dan 100% berkesan.
 • Strategi ‘Leveraging’ yang wajib anda tahu dan praktikkan bagi mengelakkan diri anda daripada mengalami masalah kekurangan dan kesuntukan masa.
 • Tips untuk memulakan perniagaan dengan kos rendah tetapi memberikan margin keuntungan yang tinggi!
 • Rahsia-rahsia yang tidak pernah didedahkan oleh para ‘Usahawan Kerajaan’ bagi melariskan jualan mereka tanpa perlu bersusah payah melantik agen-agen jualan yang hanya manis di mulut.

BONUS #1 : Pelan Tindakan Usahawan Kerajaan (Bernilai RM47)

Selain itu anda juga akan mendapat pelan tindakan yang saya rasa dapat membantu diri anda untuk fokus kepada projek buat duit anda ini. Pelan tindakan ini telah membantu para "Usahawan Kerajaan" untuk fokus dan saya rasa ianya juga boleh membantu anda untuk fokus kepada kerja yang sepatutnya anda lakukan untuk mendapat duit.


BONUS #2 : Rahsia _______ (Bernilai RM47)

Di dalam Rahsia _______ ini anda akan diminta untuk melakukan sesuatu yang berkaitan dengan impian anda. Ini akan meningkatkan motivasi anda dan menyebabkan anda berkobar-kobar nak bekerja ke arah impian anda. Bagi saya ini sahaja sudah cukup untuk push anda sehingga anda sanggup melakukan apa sahaja untuk berjaya.


BONUS #3 : Grafik Jualan (Bernilai RM50)

Disini anda akan disediakan grafik jualan yang hangat & menarik bagi memulakan bisnes anda. Ia dapat memudahkan anda kerana semua grafik hot & terhangat di pasaran disediakan di dalam ini. Anda juga boleh menggunakan grafik ini bagi tujuan promosi secara online & offline bisnes yang anda jalankan!

Apa yang paling penting di sini ialah...

Semuanya bukan berdasarkan teori, tetapi ‘case study’ dan pengalaman sebenar para ‘Usahawan Kerajaan’ yang telah berjaya menjana pendapatan lumayan dan... mereka masih lagi bekerja di sektor kerajaan. Tetapi sebelum anda membuat apa-apa lagi kesimpulan saya sarankan anda dengar dahulu apa kata mereka yang sudah mendapatkan modul Usahawan Kerajaan ini... 

"Rahsia Kerja Part Time Terbongkar!" Tahniah saudara pengrang, anda telah banyak membongkarkan rahsia buat duit secara sambilan khususnya bagi kakitangan kerajaan seperti saya. Bukan satu peluang bekerja sambilan malahan 14 peluang yang harus diterokai oleh pembaca.
Ebook ini bukan hanya sesuai untuk kakitangan kerajaan, malahan semua orang yang mempunyai pekerjaan tetap berpeluang mencari pendapatan sampingan sehingga lima angka sebulan.
Paling best, anda sertakan sekali teknik promosi dan tips-tips berguna bagaimana untuk berjaya. Kesimpulannya "semua orang kini boleh mencari pendapatan sampingan yang lumayan"

www.panduannewbie.com


"Kompilasi Pengalaman Sebenar Yang Dibukukan!" Alhamdulillah, selesai sudah saya membaca ebook ini. Saya sendiri tidak sangka ada usahawan yang masih lagi bekerja dengan kerajaan tetapi dalam masa yang sama menjana pendapatan lebih daripada gaji mereka di sektor kerajaan. Ebook ini dihasilkan oleh Tuan pengarang supaya ianya dapat membantu anda yang sedang bekerja dengan kerajaan supaya mencari peluang seperti usahawan-usahawan kerajaan yang lain.
Pada mulanya tanggapan saya Tuan pengarang akan menceritakan perniagaan online tetapi saya silap kerana semua yang diceritakan oleh Tuan pengarang adalah perniagaan offline. Menariknya, Tuan pengarang sendiri telah menemubual bukan 1, bukan 2 tetapi 14 orang usahawan kerajaan yang menjalankan 14 jenis bisnes yang berlainan. Ianya lain dari yang lain dan sangat unik untuk dikongsikan.
Jika anda mengatakan anda tinggal jauh dan susah untuk menjalankan perniagaan anda dan anda berfikiran hanya di lembah klang sahaja anda boleh berbisnes. Saya mintak anda buang jauh-jauh persepsi tersebut. Nah, Tuan pengarang telah tunjukkan 14 usahawan kerajaan yang tinggal di merata-rata di Malaysia ini. Ada yang tinggal di Kelantan, Terengganu, Pahang malahan di Sarawak pun ada. Pendek kata, anda boleh berbisnes di mana sahaja walaupun anda tinggal di negeri yang berlainan.
Nasihat saya, dapatkan ebook ini sekarang sementara harganya yang masih berpatutan dan praktikkan segala tips yang diberikan. Saya pasti selepas ini anda akan muncul sebagai salah satu usahawan kerajaan yang berjaya.
Selamat Maju Jaya(^_^)v

Ahmad Bashier
Usahawan Perkhidmatan Kereta Sewa
www.bisneskereta.com
www.facebook.com/bisneskeretaAmat terharu sekali saya dengan kajian pengarang ini. Hinggakan dia menerangkan dengan teliti tentang bagaimana perniagaan-perniagaan in boleh buat duit dari RM900 hingga RM40,000 sebulan. Lain perniagaan lainlah pendapatannya. Saya recommend kepada orang yang masih mencari – cari idea. Walaupun pengarang mensasarkan kepada golongan Pekerja Kerajaan, saya rasa golongan lain pun boleh memanfaat dari nya. Kalau nak buat kajian sendiri akan mengambil masa. Kalau nak short cut, ebook Usahawan Kerajaan amat sekali berguna untuk anda.
Untuk orang Singapore atau yang diluar Malaysia itu, jangan sekali-sekali mengata ini tidak boleh dibuat di negara anda. Manalah tahu apa yang ada di sana boleh dibawa kepada negeri anda. Kalau nak tahu salah satu rahsia bisnis saya adalah sedemikian. Pasal di sini tak ada supplier ataupun tiada orang yang membuatnya. Jadi saya buatlah.
Sebenarnya tak payah susah-susah pecah kepala nak fikirkan what WORKS. Belajar ajer dari cerita-cerita ini dan yang penting dah tahu perlu kita AMALKAN. Saya warning awak eh. Saya tak suka orang beli beli barang tapi akhirnya barang itu tidak digunakan.
Kalau ikutkan HUKUM ia boleh jadi HARAM. Sama juga kalau anda mahu dapatkan ebook ini. Biar sedia untuk mengambil keputusan untuk menjadi seorang Usahawan.

Usahawan Internet Singapura
Executive Director IslamicSG Networks LLP
www.fadzuli.com

Rahsia Usahawan Yang Dibongkarkan Memang Benar Belaka!
Seperti yang kita sedia maklum, di dalam islam, 9/10 rezeki datangnya daripada perniagaan dan sudah semestinya baki 1/10 rezeki datangnya daripada kerja makan gaji.
Bagi anda yang inginkan rezeki 10/10 iaitu bekerja makan gaji sambil menjalankan perniagaan, anda mesti mendapatkan ebook ini. Rahsia usahawan-usahawan yang dibongkarkan memang benar kerana saya juga mempraktikkan beberapa rahsia di dalam ebook ini untuk perniagaan saya.
Oleh itu, janganlah anda tergolong di dalam kalangan orang-orang yang rugi kerana melepaskan peluang memiliki ebook Usahawan Kerajaan ini.
Tetapi ingat! Lebih daripada 80% usahawan gagal dalam tahun pertama kerana? Tiada ilmu untuk menjalankan perniagaan sebenar dengan teknik dan cara yang betul! Ebook ini ada jawapannya!
Tahniah kepada penulis saudara pengarang.

Shahrul Faizi
Usahawan Internet dan Tukang Jahit Remaja
http://www.Safis2u.com
http://www.RahsiaMenjadiAffiliate.com
"Kompilasi Rahsia Usahawan Kerajaan Yang Membuka Mata!"
Hari ini satu lagi ebook akan di review oleh saya. Isi kandungan ebook tersebut telah pun saya baca dan bagi saya satu perkongsian yang bagus dan membuka mata kita bagaimana rupa-rupanya beribu-ribu orang diluar sana begitu aktif menjana pendapatan tanpa mengganggu masa dan kerja yang sedia ada.
Nak dijadikan cerita ayah saya terbaca ebook ini didalam laptop saya, kebetulan ebook tersebut ada kat depan screen laptop, maklumlah orang kampung mana tahu guna komputer ni. selepas baca ayah saya termenung seketika, kemudian dia kata "patutlah ada orang yang kita nampak dok goyang kaki, kita ingatkan kerje apalah mereka ni, rupa-rupanya ada juga perniagaan macam ni yang guna internet" sambil mengelengkan kepala tersenyum.
Ebook ini memberi kita satu pandangan baru tentang perniagaan yang boleh dilakukan, malah ada juga perniagaan yang mampu dilakukan tanpa mengeluarkan modal. Yang penting selepas membaca ebook tersebut hendaklah kene praktikkan.
Saudara pengarang memang menghasilkan ebook usahawan kerajaan dengan begitu teliti di dalam temuramah dan kajian yang dibuat.
Jadi apa tunggu lagi? produk ini juga disediakan dengan jaminan pulangan wang sekiranya anda tidak berpuashati dengan produk tersebut, jaminan sehingga 1 tahun tau… jadi sekiranya anda masih mempunyai alasan, ia adalah alasan untuk anda tidak mahu maju. Dapatkan sekarang!

Mohd Rizal bin Mat Ghani
http://Malaysiancareer.com
Namun saya faham jika anda masih ragu-ragu untuk melaburkan wang untuk mendapatkan ebook ini. Tiada siapa yang mahu meletakkan wang mereka tanpa dapat apa-apa faedah.
Oleh sebab itu saya sanggup merugikan diri untuk memberi anda...

1 Tahun Jaminan! Jika Tidak Berkesan, Biar Saya Kembalikan 100% Wang Anda!

Ya! Anda tidak perlu risau kerana pakej ini dilindungi 1 Tahun pengembalian wang.
Ini bermakna, jika anda dapatkan pakej ‘Usahawan Kerajaan’ pada hari ini dan tidak berpuas hati dalam tempoh 1 Tahun daripada tarikh pembelian, maka saya dengan sukacitanya akan mengembalikan 100% wang anda.
Ia adalah jaminan yang gila, tetapi saya berani lakukannya kerana saya yakin pakej ini akan mengubah kehidupan anda 360 darjah mulai saat ini.

Dengan peluang ini keuntungan yang diperolehi saya yakin anda akan dapat merealisasikan impian anda untuk
Sila nyatakan impian anda:

PERCAYALAH! Selepas Ini Anda Tidak Akan Ada Masa Untuk Berbual Kosong Di Pejabat Kerana Anda Sibuk Menguruskan Duit Keuntungan Perniagaan Anda!

Ya dan ini bukan main-main cakap. Dari apa yang telah dialami oleh individu yang berjaya melakukan sistem ini, bagi mereka masa untuk berbual kosong itu lebih baik mereka gunakan untuk menguruskan keuntungan yang berganda banyak dari gaji bulanan mereka...

Jadi, Berapakah Modal Pelaburan Anda Untuk Mendapatkan Pakej Usahawan Kerajaan Ini?

Sebenarnya, para ‘Usahawan Kerajaan’ mencadangkan supaya saya menjual ebook ini dengan harga RM497 kerana ilmu yang telah dikongsikan tidak wajar dijual dengan harga yang rendah daripada RM497.

Namun begitu, saya faham kebanyakkan daripada anda tidak berani untuk melaburkan wang sebanyak itu untuk mendapatkan pakej ini walaupun ia bakal mengubah perjalanan kewangan anda menjadi lebih baik selepas ini dan apa yang penting saya ikhlas untuk membantu anda memulakan satu sinar baru dalam hidup anda
Jadi, saya telah membuat keputusan untuk menurunkan harga sebanyak...

RM347

RM197

RM97


RM 40 Sahaja
Untuk pengetahuan anda, tawaran ini terhad untuk 150 pembeli pertama sahaja! Kerana selepas mencecah kuota pembelian, saya akan membuat keputusan sama ada untuk menaikkan harga ebook ini atau menutup jualan serta merta. Ini bukan kerana saya kedekut ataupun hendakkan keuntungan tetapi demi menjaga kualiti peluang perniagaan itu sendiri. 

Bayangkan semua orang pun tahu cara menjadi "Usahawan Kerajaaan" dan menjalankan perniagaan mereka. Bukankah pasaran akan menjadi tepu? Dan peluang anda pun semakin tipis? Dan apa yang pasti hari ini anda tak harus melepaskan peluang ini! Jika dinilai dari segi harga, RM40 ini tidaklah sebesar mana jika dibandingkan dengan duit anda yang habis di kompleks membeli belah.
 • Di dalam ini terdapat pelbagai idea dan model perniagaan yang hanya anda perlu tiru sahaja caranya untuk berjaya. Anda patut cuba idea tersebut sekarang
 • Terdapat juga perniagaan sampingan yang menjana sehingga RM300 sehari tanpa sebarang risiko yang besar. 
 • Jika anda rasa angka pada payslip gaji anda kurang cukup mampu untuk menyara keluarga anda, membeli rumah yang selesa dan mungkin sebuah kereta BMW, saya sarankan anda skrol kebawah dan klik pada butang beli sekarang.
 • Ini mungkin adalah percubaan terakhir anda untuk ke jalan bebas kewangan kerana model perniagaan yang terkandung di dalam ebook usahawan kerajaan ini betul-betul proven method!
 • Anda tak perlu lagi tertipu dengan skim cepat kaya, terperangkap dengan janji manis si MLM dan kecewa dengan hidup anda kerana sebentar lagi ada cahaya kejayaan untuk mengubah nasib anda. Anda mesti baca ebook ini.
 • Jangan risau dengan kualiti. Anda tak percaya saya? serius saya akan pulangkan balik duit anda andaikan anda tidak berpuas hati.
 • Tawaran ini adalah tawaran terbaik yang hadir dalam hidup anda. Mulakan dengan saat ini supaya anda tidak terus menyesal. Klik untuk dapatkan Ebook Usahawan Kerajaan!

Saya Hidayah, agen promosi anda.
Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan Ebook Usahawan Kerajaan ini dengan harga yang tidak masuk akal oleh si tuan pengarang dengan klik pada butang ‘Tempah’ di bawah:
Salam kejayaan,

Nur Hidayah Rosli 
E-mail - eshophidayah at yahoo.com
Web     - eshophidayah.blogspot.com
          
Tel     - 013 474 9038 (SMS sahaja)

P.S: Jika anda sudah membaca sehingga ke bahagian ini, maka ia jelas menunjukkan bahawa anda betul-betul serius ingin menjadi salah seorang daripada ‘Usahawan Kerajaan’. Dapatkan ebook ini sekarang juga.
P.S.S: Saya tidak minta anda percayakan cakap saya tetapi saya mahu anda cuba dan nilai sendiri keberkesanan ebook ini dan anda tidak perlu risau kerana saya memberikan Jaminan 1 Tahun pengembalian wang. Dapatkan ebook ini sekarang juga.

Klik>Tempah Sekarang
 DAPATKAN MAKLUMAT TENTANG INFO TERBARU KAMI LEBIH AWAL MELALUI EMAIL ANDA!!

Kami benci SPAM. Kami tidak akan sesekali SPAM email anda.
Kami juga tidak akan berikan email anda kepada sesiapa.
Sila hantarkan email, subjek: berminat mendapatkan info terbaru usahawan kerajaan
Butiran nama dan email anda kepada hidayah_nur87 at yahoo.com

 JANGAN KETINGGALAN!!

create your own banner at mybannermaker.com!
 

No comments: